Videot

Kuvakarju-arvostelu: Supercool (2021)

Kotimaisen Hollywood-komedian takana seisovat ohjaaja Teppo Airaksinen sekä kirjoittajat Olli Haikka ja Ali Moussavi. Sitä tähdittävät Jake Short, Miles J. Harvey, Madison Davenport, Odessa A’Zion, sekä Iliza Shlesinger ja Damon Wayans Jr.

Kuvakarju myös instagramissa, twitterissä ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button