Blogit

Finch

Tätä leffaa ei selkeästi minun haluttu katsovan, mutta jotenkin sen sain sitten kuitenkin katsottua. Ensimmäisen kerran tuo leffa piti katsoa pari iltaa sitten, pääsin juuri alkuun, mutta silloin kuitenkin yllättävät työasiat veivät sen verran paljon aikaa, että leffa jäi sitten katsomatta siltä illalta kokonaan. Eilen illalla piti sitten ottaa uusi yritys, mutta tällä kertaa leffan katsomisen esti kummitukset. Jep, juuri kun olin menossa leffahuoneeseen, talosta katosi osa sähköistä. Yksi vaihe jossain matkalla taloomme oli hajonnut, ja taloon ei siis tullut sähköjä kuin osittain. Eipä siis auttanut kuin siirtää katsomista jälleen kerran. Tänään se kuitenkin vihdoin sitten tapahtui, eli Apple TV plussa Finch pääsi tarkasteluun.

Hanksin Tomppa on tehnyt nyt useammankin isoksi elokuvaksi luokiteltavan teoksen Applelle ja sen vuoksi toki odotukset tätäkin leffaa kohtaan olivat kohtuullisen korkealla. Elokuvan traileri näytti hyvältä, mutta ei sitten kuitenkaan ihan niin hyvältä, etteikö tämän leffan katsomista olisi jaksanut jonkin aikaa viivyttää. Tämä sama fiilis kantoi sitten läpi koko elokuvan, enkä saanut leffasta oikein missään vaiheessa kunnolla kiinni. Joo, olihan tämä ihan hyvin tehty leffa, varmaan jonkinlainen juonikin löytyi, mutta aika kevyeksi se sitten lopulta kuitenkin jäi. Elokuvassahan ei ollut käytännössä kuin yksi näyttelijä, ja näissä usein pelkona on se, että leffa ei jaksa kantaa ja siitä tulee tylsä. Kyllä tässäkin valitettavasti vähän sellainen fiilis oli.

Se missä tämä leffa sitten toisaalta loisti oikein upeasti oli äänet. Jos tuossa viime päivityksessä valittelin sitä, ettei Top-listalle ole viime aikoina ollut ruuhkaa, niin tästä tulee nyt kyllä äänten puolesta sinne heti seuraava lisäys. Leffassa on Atmokselle annettu todellakin kyytiä, ja ihan koko alueella. Leffassa on ukkosta, myrskyä, tuulta, räminää, ylähäältä, sivulta ja takaa tulevaa ääntä, oikeastaan aivan kaikkea mitä hyviltä ääneltä tänä päivänä voi odottaa. Tämä on varmasti taas yksi niitä leffoja joilla laitteita kannattaa testata ja äänien puolesta voin leffaa lämpimästi suositella.

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button