Videot

PWE traileriarvio feat. Leffahullu: Fantastic Beasts – The Secrets of Dumbledore

Popcorn with Eskon vieraana Leffahullu – traileriarvio ja keskustelua Harry Potter maailmaan sijoittuvassa kolmannessa osassa. Warner Brosin uudessa trailerissa nähdään Mads Mikkelsen Gellert Grindelwaldina. Luvassa on tuttuun tapaan maagisia olentoja, taikataistoja ja jatkoa Newt Scamanderin (Eddy Redmayne) ja nuoremman prof. Dumbledoren (Jude Law) jännittäville juonen käänteille heidän taistellessaan Grindewaldia vastaan. Ensi-iltaa vietellään huhtikuussa 2022.

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button