Videot

PWE trailerireaktio feat. Leffahullu: SCREAM!

Pelottavan huvittava trailerireaktio PWE feat. Leffahullu tyyliin. Kyseessä siis klassinen kauhuleffa Scream ja siitä nyt tullut juuri nyt uunituore traileri julki, jota Leffahullu Niken kanssa tässä katsomme yhdessä. Hassua tosiaan, että teknisistä syistä itse Mr. Popcorn with Eskon reaktiota ei naamalta näy vaikkakin äänessä onkin. Enjoy!

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button