Blogit

Vacation Friends (2021)

Tuli katsottua uusin Disney+ elokuva eli John Cenan tähdittämä Vacation Friends. Odotin hyvää ja hauskaa komediaa, mutta valitettavasti se ei ollut hauska eikä edes hyvä elokuva, vaan melko huono, ellei jopa todella huono leffa. 


Kyseessä on komedia leffa jossa pariskunta on lomalla ja he törmäävät toiseen pariskuntaan, jonka jälkeen alkaa sattua ja tapahtua. Toinen pariskunta on ärsyttävä ja toinen hieman tiukkapipoinen, joten tästä yritetään repiä huumoria, ilman että siinä pahemmin onnistutaan. 

Loman on kuitenkin vain osa tätä elokuvaa ja loppu puoliskossa vietetään häitä. Sitten tietenkin tämä toinen epätoivottu pariskunta tulee kuokkimaan toisten häihin ja siinäkin sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, mutta nämäkin tapahtumat on nähty muissa komedia leffoissa ja vieläpä paljon onnistuneimmin. Kun juoni on tylsä ja monet kerrat nähty ja elokuvan pitäisi olla komedia mutta mikään ei vaan oikein naurata vaan kaikki on vähän väkisin väännettyä, joten leffa ei oikein ole mistään kotoisin. 

Elokuvan pääosissa nähdään John Cena, Lil Rel Howery, Meredith Hagner ja Yvonne Orji. Howery/Cena kaksikosta tuli mieleen Dwayne Johnson/Kevin Heart kaksikko, mutta ei hauska. Cena osaa olla hauska (katsojaa vaikka uusi The Suicide Squad) mutta tässä hän vaan ei ole yhtään mitään. Vaan täysi plääh. Muutenkin elokuva on tylsä eikä naurata yhtään. Näyttelijöiden karisma ei toimi ja kaikki on melko pökkelöitä. Elokuva ei siis oikein onnistu missään ja mietin useaan otteeseen jaksanko katsoa loppuun. Päätin kuitenkin katsoa sen loppuun ihan vain jotta saan tehtyä arvostelun. 

Valitettavasti en voi suositella elokuvaa kenellekkään. Arvosanaksi annan ihan max 5/10 ja sekin vähän siinä ja siinä ettei ole liikaa. Alkuperäinen artikkeli löytyy täältä

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button