Podcastit

Geekkicast | Jakso 14 | Samurai Fiction

Samurai Fiction

Kolme vuosisataa sitten Kazamatsuri varasti arvokkaan miekan – miekan, jonka historiallinen ja symbolinen arvo on klaanille korvaamaton. Shogun Tokugawa lahjoitti sen klaanille 80 vuotta ennen varkautta samalla, kun hän nosti heidät paikallisiksi hallitsijoiksi. Daimion neuvonantajan nuori poika Heishiro menee itse hakemaan miekan suojellakseen klaania häpeältä tai mahdolliselta tuholta. Hänen seurassaan on kaksi ystävää, Shintaro ja Tadasuke, ja heitä seuraavat klaanin ninjat. Kazamatsuri haavoittaa Heishiron ja tappaa yhden hänen ystävistään, minkä jälkeen nuori aristokraatti haluaa yhä enemmän kostaa kuin saada miekan, mutta hänen on toivuttava haavoistaan ​​yksinäisen samurain ja hänen tyttärensä pienessä metsämajassa. Samanaikaisesti Kamazatsuri pysyy läheisessä kaupungissa Okatsun johtamassa viihdekeskuksessa ja koittaa sietää Okatsua, joka on rakastunut häneen. Vanhempi samurai yrittää saada Heishiron luopumaan ajatuksesta taistella Kamazatsurin kanssa, mutta hän itse joutuu vähitellen mukaan konfliktiin ja kohtaa Kazamatsurin lopputaistelussa.

zelvopyr. Samurai Fictionin juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt0170544/plotsummary?ref_=tt_stry_pl#synopsis.

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button