Videot

Valmentaja kutsuvierasensi-ilta 16.10

Valmentaja-elokuvan kutsuvierasensi-ilta on heinolalainen mikstuura Euroviisuja ja Oscar-gaalaa. Uskaltaako Jari Sarasvuo saapua paikalle?
Olemme tottuneet juhlimaan kotimaisen elokuvan ensi-iltoja pimeissä teatterisaleissa, kun joku kiittää tekijöitä kengänkärkiään tuijotellen. Tuukka Temosen toisen pitkän draamaelokuvan ensi-illassa kaikki on toisin. Valmentajaa juhlistetaan ennen näkemättömällä spektaakkelilla. Kutsuvierasensi-iltaa vietetään Helsingin Tennispalatsissa tiistaina 16.10 2018 klo 17.15.
Ensi-illan punaisen maton juhlateltta on pystytetty Helsingin Tennispalatsin kylkeen Jaakonkadulle. Kaikki tuhat kutsuvierasta kulkevat 25-metrisen punaisen maton läpi tilaisuuteen. Punainen matto on yleisölle ja medialle avoin tilaisuus. Ennen näkemätön ensi-iltashow yhdistää livekuvaa, taustascreenejä, digitekniikkaa ja messiaanisia kiitospuheita.

tuukkatemonen

Tuukka Temonen on suomalainen muusikko, ohjaaja ja tuottaja. Hän toimi Apulanta-yhtyeen basistina vuodesta 1993. Yli kymmenen vuoden jälkeen Temonen jätti yhtyeen ja omistautui liikkuvalle kuvalle ja television tuotannon videoille, joita hän oli jo tehnyt muusikon uran ohessa. Temonen aloitti Elokuvakoulun jatkuvan kysynnän vuoksi aiheesta. Hänet tunnetaan elokuvista kuten Pohjolan satoa, Aika, jonka sain, Teit meistä kauniin, Valmentaja ja moni muu jo elokuvahistoriaan jälkensä jättänyt taideteos.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button