Videot

Optipari Oy Showreel 2022

Optipari Oy on videotuotantoyhtiö, joka tekee mainoksia, yritysviestintää ja elokuvia.
Meidän tuotantotilat sijaitsee Helsingin Vartiokylässä ja teemme työmme kahden ohjaajan voimin (Tuukka Temonen ja Aki Huttunen).
Tuukka Temonen eli allekirjoittanut olen ollut ohjaajana jo vuodesta 1996 lähtien ja tehnyt hyvin laaja-alaisesti kuvaamista ja ohjaamista.. Aki on taas ollut elokuva-alalla jo 12 vuotta ja hänkin on ehtinyt tekemään paljon.
Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos tarvitset hyvää videon tekijää.

Musiikki: Artlist

tuukkatemonen

Tuukka Temonen on suomalainen muusikko, ohjaaja ja tuottaja. Hän toimi Apulanta-yhtyeen basistina vuodesta 1993. Yli kymmenen vuoden jälkeen Temonen jätti yhtyeen ja omistautui liikkuvalle kuvalle ja television tuotannon videoille, joita hän oli jo tehnyt muusikon uran ohessa. Temonen aloitti Elokuvakoulun jatkuvan kysynnän vuoksi aiheesta. Hänet tunnetaan elokuvista kuten Pohjolan satoa, Aika, jonka sain, Teit meistä kauniin, Valmentaja ja moni muu jo elokuvahistoriaan jälkensä jättänyt taideteos.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button