Blogit

AVA Netflix

Ei mene kaikki nyt tällä hetkellä ihan niin kuin toivoisi, mutta toisaalta sitä kai kutsutaan elämäksi. Ensinnäkin näitä päivityksiä tulee paljon harvemmin kuin toivoisin, mutta syy siihen on yksikertainen, ei vain ole ollut aikaa leffoja katsoa. Työkuviot, perhe ja lapset vievät toki omansa, mutta se mikä enemmän on tältä harrastukselta nyt vienyt sen vähänkin ajan on ollut parin kuukauden kuntokuuri, eli salilla on tullut käytyä neljä kertaa viikossa ja ihan vaan huvin vuoksi tuli mm. menneenä viikonloppuna juostua yksi puolimaratonkin, siihenkin kului yhden uuden marvelin leffan verran aikaa, eli melkein kolme tuntia taas vähemmän vapaa aikaa. Onko tämä sitten hyvä vai huono syy olla katsomatta leffoja niin se on sitten varmasti jokaisen ihan itse päätettävä. Eikä tuo rehellisesti sanottuna nyt ole ainoa syy, toinen syy on vaan se, että ei ole jaksanut. Leffa huoneessa on tullut vietettyä aivan liikaa aikaa, mutta toisaalta kaikki DVD:t on saatu ripattua jo Nassille ja 4k levyjäkään ei ole enää paljon jäljellä, joten kyllä tämä kolmisen viikkoa on vaan ollut aikamoinen rypistys. Olo siis on ollut vähän sellainen, että hoidetaan tämä nyt tästä alta pois ja sen jälkeen pääsee säätämään laitteet kohdillee ja alkaa taas leffatkin varmasti maistumaan.

Jotain kuitenkin aina välillä ja alkuviikosta sellainen leffa oli AVA Netflixistä. Aika mielenkiintoiselta vaikuttava leffa ja sitä se lopulta myös olikin. Vaihteeksi taas juonellisesti jotain hieman erilaista ja virkistävää. Leffa oli tunnelmaltaa toisaalta aika rauhallistempoinen, mutta silti juoni meni koko ajan tasaisen varmasti eteenpäin, kohti aika mielenkiintoista loppua. Tässäkin leffassa oli taas jotain sitä John Wickmäistä, oli yksi herra ylitse muiden, joka nyt vaan sattuu laittamaan kaikki muut pakettiin, ihan vaan sen vuoksi koska huvittaa. Kivaa toimintaa, mutta ei nyt ihan top-lista luokkaa kuitenkaan.

Rippaukset siis jatkuu ja toisaalta tällä viikolla pitäisi päästä vielä leffaankin. Uusin Fast and the Furious on nimittäin teattereissa, ja ehdottomasti taas niitä leffoja joka pitää siellä nähdä. Paikkana tullee varmasti olemaan kotikylän Biorex ja siellä Prime sali, mutta saapa nähdä milloin on oikea ajankohta. Odotukset luonnollisesti todella korkealla, onhan kyseessä kuitenkin yksi suurimmista suosikki saagoista. Muutama leffa on tullut tilattua myös kotiin, joukossa todellinen helmi ja paljon loistavaa musiikkia. Niistä lisää kun saksasta taas tänne asti ehtivät. Ja rippauksesta kyllä pitää vielä sen verran sanoa, että kesän ehkä pystyy vielä striimejä pitämään auki, mutta syksyllä kun ei niin paljon taas ruudun pariin ehdi, niin maksuja on varmaan vaan pakko vähentää. Tulee leffat pirun kalliiksi ja katsottavaa on hyllyt (tai nas) täynnä.

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button