Podcastit

Ghostbusters: Frozen Empire (2024) arvostelu

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

There’s somethin’ strange again in your neighborhood. Who ya gonna call? No tottakai Haamujengille, eli tällä kertaa arvostelussa uusin Ghostbusters elokuva, Ghostbusters: Frozen Empire. 

Kyseessä on jo tämän elokuvasarjan neljäs elokuva (viides jos reboot/remake otetaan huomioon). Edellinen osa tuli kolme vuotta sitten ja se jatkoi alkuperäisten tarinaa, samalla tuoden uudet hahmot pääosaan. Ja tämä jatkaa sen tarinaa, antaen lisää ruutuaikaa alkuperäisille hahmoille. 

Tänä vuonna tuleekin paljon jatko-osia ja esi-osia, sekä reboot/remakeja tutuille elokuvasarjoille mm. Godzilla x Kong 2, Beetlejuice 2, Road House remake, Vaiana 2, Deadpool 3, The Crow remake, Jokeri 2, Bad Boys 4 ja ties kuinka mones Apinoiden planeetta, sekä uusin osa Mad Max saagaa ja Alien sarjaa jne jne. 

Mutta vieläkö Haamujengi meno toimii? Vai pitäisikö jo lopettaa? Ja mikä on paras osa tässä franchisessa? Ja tietenkin että millainen leffa tämä oli. Näihin kysymyksiin paneudutaan arvostelussa. 

Oletko nähnyt tämän? Mitä mieltä? Mikä on paras Haamujengi leffa? Entä onko 2016 versio niin huono kuin sanotaan? 

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button