Videot

Kuvakarju-arvostelu: May December (2023)

VASTAA Kuvakarju-kanavan katsojakyselyyn täällä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSck2-suwWptsT7TqyepHTblk6i0uSg5pR3OJ8Q1-WFVNXza5w/viewform?usp=sf_link

"May December" viittaa parisuhteeseen, jonka osapuolilla on tavallista suurempi ikäero. Elokuva kertoo Elizabeth Berrystä, tunnetusta näyttelijästä, joka matkaa Savannah’n kaupunkiin tutustuakseen Gracie Atherton-Yoo -nimiseen naiseen. Elizabethin on määrä esittää häntä tulevassa elokuvassa. Nimittäin parikymmentä vuotta aiemmin Gracie groomasi ja raiskasi 13-vuotiaan Joe Yoon, joka on nyt hänen aviomiehensä. Skandaalimaista tapausta tutkivan elokuvan on ohjannut Todd Haynes ja kirjoittanut Samy Burch. Sitä tähdittävät Natalie Portman, Julianne Moore ja Charles Melton.

Kuvakarjun tunnuksen on piirtänyt Riikka Savela.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja blueskyssa.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button