Videot

Marvel Podcast Suomi #3: Hawkeye-arvostelu

Eli tällä kertaa Marvel Podcast Suomi jaksossa käsittelyssä Marvelin Disney+ sarja Hawkeye.

Ossin kanssa kävimme läpi koko tämän kuusi osaisen sarjan spoilereiden kera, eli heti alusta asti spoilaamme isojakin tapahtumia. Jutustelu kääntyi myös muutamankin kerran Marvelin sarjakuvien ja muiden tuotosten pariin.

Jaksossa käymme läpi paitsi mitä mieltä olimme sarjasta, niin myös mielipiteemme hahmoista, näyttelijöistä, juonesta ja pystyykö tätä katsomaan ilman että on perillä kaikista aiemmista MCU leffoista ja sarjoista. Jaksossa myös Marvel uutiset ja huhut, sekä edellisestä jaksosta tuttu Marvel kuulumiset osio.

Instagram: marvel_podcast_suomi
Twitter: marvelcast_fi

Lisäksi tsekkaa YouTube-kanavamme:
Leffahullu: https://www.youtube.com/channel/UCqG_WI5rUy0y-iTuO4zb2UA
Kuvakarju: https://www.youtube.com/channel/UCfvEjFtaPhL87vgBimWNLHA

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button