Videot

Kuvakarju-arvostelu: Myrskyluodon Maija (Stormskärs Maja, 2024)

Myrskyluodon Maija on kertomus 1800-luvulla naimisiin myydystä Maijasta, joka miehensä Jannen kanssa rakentaa oman, vapaan elämän pienelle luodolle Ahvenanmaan saaristossa. Karut olosuhteet, sota ja muut ongelmat koetteleva Maijaa, mutta päättäväinen nainen pitää kodistaan kiinni. Ruotsinkielisen suurelokuvan on ohjannut ja kirjoittanut Tiina Lymi. Rooleissa nähdään Amanda Jansson, Linus Troedsson, Jonna Järnefelt, Tobias Zilliacus, Amanda Kilpeläinen Arvidsson, Desmond Eastwood ja Tony Doyle.

Myrskyluoto -romaanisarjan on kirjoittanut Anni Blomqvist.

Kuvakarjun tunnuksen on piirtänyt Riikka Savela.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa, sekä mastodontti.fi:ssä.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button