Videot

Marvel Podcast Suomi #42: Marvel-joulu ja KILPAILU!!!

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen omat joulutontut Ossi ja Nikke höpöttävät Marvelin joulu sisällöstä.

Eli koska meillä on joulu juhla armas Marvelistien päätimme katsoa liudan jouluista Marvel sisältöä, mitä vieläpä sattui löytymään Disney+.

Nyt siis käsittelyssä Marvel animaatio sarjojen joulujaksot, jonka lisäksi Nikke oli myös lukenut kasan Marvelin jouluisia sarjakuvia ja joulu spesiaaleja ja One shotteja ja ties mitä ja antaa luku suositukset niistä.

Mukana myös tuttuun tapaan Marvel uutiset ja huhut, sekä katsottuna, jossa Nikke esim. kertoo katsoneensa lisäö jouluista Marvelia kun katsoi uudelleen Hawkeye sarjan.

Tämän lisäksi tässä vuoden viimeisessä jakossa, mikä myös päättää MPS toisen kauden on mukana KILPAILU, jossa jättimäinen Marvel palkinto. Eli jotta tarpeeksi jouluinen niin meillä on vieläpä lahja jollekin. Kilpailuun voi osallistua MPS tubessa tämän jakson kommentteihin. Kilpailu voimassa tammikuun loppuun (eli ei ihan pukinkonttiin ehdi).

Oletko sinä katsonut jotain näistä joulujakoista? Tai jotain näistä animaatiosarjoista? Mitä? Ja mitä mieltä niistä? Entä oletko lukenut jotain Marvelin jouluista tarinaa? Tai voitko suositella jotain jouluista ja Marvelmaista?

Hyvää joulua kaikille ja ho ho ho now i have…

Mainitaan taas että koodilla MARVELPODCAST saa 5€ alennusta Suomikassu.fi verkkokaupasta, kun ostaa yli 60€. Joten nyt on hyvä heti ostella uusimmat Marvel leffat fyysisenä hyllyyn.

Katso kun Ossi haastatteli She-Hulk sarjan pääkäsikirjoittajaa Jessica Gaoa. Haastatteluun täältä: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Tsekkaa myös Leffahullu haastattelemassa MS. MARVEL -sarjan tähteä, IMAN VELLANIA: https://www.youtube.com/watch?v=NimIXJw4x4o

Marvel Podcast Suomi Discord kanava: https://discord.gg/vwszK9A7

Muista seurata meitä myös somessa!
Twitter: marvelcast_fi
Instagram: marvel_podcast_suomi

Marvel hullut ryhmä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share_group_link

Sekä tsekkaa myös isäntien omat kanavat!
Leffahullu: https://www.youtube.com/c/Leffahullu
Ossi Kuvakarju: https://www.youtube.com/channel/UCfvEjFtaPhL87vgBimWNLHA

Käy katsomassa myös www.leffamedia.fi

#marvelchristmas #marvelxmas #christmas #xmas #marvel #marvelcomics #marvelentertainment #marveltelevision #marvelanimation #marvelpodcast #comicbooks #comics #sarjakuva #elokuva #leffa #movie #tv #series #xmen #spiderman #ultimatespiderman #xmenevolution #guardiansofthegalaxy #hulkandtheagentsofsmash #hulk #incrediblehulk #kilpailu #competition #win #wintersoldier #deadpool #blade #moonknight #animation

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button