Podcastit

Marvel Podcast Suomi #41 Daredevil (2003) 20 vuotta

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Ben Affleckin tähdittämä Marvel leffa Daredevil täytti 20 vuotta, joten tottakai Marvel Podcast Suomen omat Ossi KuvaPaholainen ja LeffaKingpin Nikke päättivät ottaa sen käsittelyyn. 

Jaksossa herrat kertovat mitä muistoja tämä leffa herättää. Kuinka usein on leffa nähtynä, mikä on suhde hahmoon ennen leffaa tai entä nykyään. Ja miten leffaa voi verrata 2015-2018 tulleeseen Daredevil sarjaan. Ja ennen kaikkea voiko tätä leffaa suositella, onko tämä Bullseye. 

Leffan voi katsella Disney+ palvelusta. 

Mukana myös tuttuun tapaan Marvel maailman uutiset ja huhut, sekä katsottuna, luettuna ja mitä näitä nyt on. 

Oletko nähnyt leffan? Mitä mieltä siitä? Onko tämä hyvä leffa? Miten näyttelijät suoriutuu rooleistaan? 

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button