Videot

Kuvakarju-arvostelu: The Marvels (2023)

Marvel Cinematic Universe -jättielokuvasarjan kolmaskymmeneskolmas osa on saapunut teattereihin. Tässä Captain Marvel -elokuvan tarinaa jatkavassa teoksessa on kyseisen leffan nimihahmon lisäksi pääosassa myös WandaVision-sarjasta tuttu Monica Rambeau ja Ms. Marvel -sarjan nimihahmo Kamala Khan. Carol Danvers, Monica ja Kamala joutuvat kohtaamaan krii-rodun Supremorin Dar-Bennin. Mukana seikkailussa myös vanha tuttu Nick Fury, sekä Khanin perhe ja Goose-niminen flerkin. Avaruusoopperan on ohjannut Nia DaCosta. Käsikirjoituksen takana seisovat DaCosta, Megan McDonnell ja Elissa Karasik. Elokuvaa tähdittävät Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Zawe Ashton, Gary Lewis, Park Seo-joon, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Saagar Shaikh ja Samuel L. Jackson.

Captain Marvel -hahmon loivat Stan Lee ja Gene Colan.
Carol Danvers -hahmon loivat Roy Thomas ja Gene Colan.
Monica Rambeau -hahmon loivat Roger Stern ja John Romita Jr.
Kamala Khan -hahmon loivat Sama Amanat, Stephen Wacker, G. Willow Wilson, Adrian Alphona ja Jamie McKelvie.
Nick Fury -hahmot loivat Stan Lee ja Jack Kirby.

Kuvakarjun tunnuksen on piirtänyt Riikka Savela.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa, sekä mastodontti.fi:ssä.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button