Videot

MPS Bonus: Unboksaus aika

Taas vaihteeksi Leffahullu osteli vähän Marvelia ja tietenkin teki siitä unboksaus videon.

No mitäs kivaa sieltä tällä kertaa löytyikään? No ainakin pari steelbookia. Toinen on norcic blu-ray julkaisu Thor: The Dark World leffasta ja toinen Bladen 4K britti julkaisu, jossa vähän lisä herkkuja.

Thor löytyy hyllystä jo aiemmin perus 3D blu-ray julkaisuna, mutta aloin jossain kohtaa ostelemaan näitä myös steelbookina, jos tulee edullisesti vastaan. Nämä vain on jo aikaa sitten myyty loppuun, mikä ei helpota tehtävää ja hintapyynnöt on usein myös tähtitieteellisiä.

Blade taas on leffa, mikä meillä pohjolassa ei koskaan ole saanut edes sitä blu-ray julkaisua, vaan pelkästään dvd. Mutta nyt tuli vastaan nätti britti 4K julkaisu, niin pitihän se saada kokoelmaan, vaikka leffa tulikin juuri katsottua meidän podcast jaksoa varten.

Mitä mieltä olet näistä julkaisuista? Entä elokuvista? Löytyykö sinulta nämä hyllystä? Entä missä formaatissa? Tai millaisina julkaisuina?

Mainitaan taas että koodilla MARVELPODCAST saa 5€ alennusta Suomikassu.fi verkkokaupasta, kun ostaa yli 60€. Joten nyt on hyvä heti ostella uusimmat Marvel leffat fyysisenä hyllyyn.

Katso kun Ossi haastatteli She-Hulk sarjan pääkäsikirjoittajaa Jessica Gaoa. Haastatteluun täältä: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Tsekkaa myös Leffahullu haastattelemassa MS. MARVEL -sarjan tähteä, IMAN VELLANIA: https://www.youtube.com/watch?v=NimIXJw4x4o

Marvel Podcast Suomi Discord kanava: https://discord.gg/vwszK9A7

Muista seurata meitä myös somessa!
Twitter: marvelcast_fi
Instagram: marvel_podcast_suomi

Marvel hullut ryhmä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share_group_link

Sekä tsekkaa myös isäntien omat kanavat!
Leffahullu: https://www.youtube.com/c/Leffahullu
Ossi Kuvakarju: https://www.youtube.com/channel/UCfvEjFtaPhL87vgBimWNLHA

Käy katsomassa myös www.leffamedia.fi

#blade #blade4k #wesleysnipes #4k #4kuhd #thor #thorthedarkworld #chrishemsworth #bluray #steelbook #collectorsedition #unboxing #unboxingvideo #unboksaus #marvelcomics #marvel #marvelentertainment #marvelpodcast #marvelmovies #elokuva #leffa #movie #marvelstudios

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button