Podcastit

Halloween (2018) arvostelu

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Halusin tehdä arvostelun jostain Halloween leffasta, nyt kun on Halloween. Mietin ensin alkuperäistä, joka täytti 45 vuotta, mutta koska olen nähnyt sen niin usein, en sitä lopulta halunnut katsoa. 

Seuraava vaihtoehto oli 5 vuotta sitten tullut elokuva Halloween. Tämän leffan olen nähnyt aiemmin vain yhden kerran ja koska tämän trilogian kaksi muuta olen jo arvostelut, niin onhan tämä ensimmäinen osa tätä trilogiaa myös hyvä arvostella. 

Leffa löytyy SkyShowtimesta, jos sen haluaa nyt Halloweenina katsoa ja se ei löydy hyllystä. 

Tämä leffa on eräänlainen reboot ja jatkaa alkuperäisen leffan tarinaa 40 vuotta sen tapahtumien jälkeen ja unohtaen samalla kaikki ne lukuisat jatko-osat. Samalla tämä on tämän elokuvasarjan 11. leffa ja kolmas pelkästään nimellä Halloween. 

Nykyään on todella yleistä että tehdään jonkinlainen soft reboot joka unohtaa osan tai kaikki jatko-osat ja en sinänsä pidä ideasta, mutta hei, minkäs teet? 

Arvostelussa kerron mitä mieltä olin tästä

Oletko sinä nähnyt tämän? Mitä mieltä? Mikä on sinun suosikki Halloween jatko-osista? 

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button