Videot

Kuvakarju-arvostelu: Loki – jakso 2×02 (sisältää SPOILEREITA)

Yksi MCU:n suosituimmista Disney Plus -sarjoista on tehnyt paluun. Kujeilun jumala Loki seikkailee jälleen ajan pyörteissä, yrittäessään estää valtavaa katastrofia tapahtumatta. Mukana totta kai menossa Mobius M. Mobius, Sylvie, B-15 ja monia muita uusia ja tuttuja hahmoja. Sarjan pääkirjoittajana toimii Eric Martin. Martin kirjoitti toisen jakson, jonka ohjauksesta vastasi Dan DeLeeuw. Sarjaa tähdittävät Tom Hiddleston, Sophia DiMartino, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice, Ke Huy Quan, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Tara Strong ja Jonathan Majors.

Loki Laufeyson -hahmon loivat Stan Lee, Larry Lieber ja Jack Kirby.

Kuvakarjun tunnuksen on piirtänyt Riikka Savela.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa, sekä mastodontti.fi:ssä.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button