Videot

Kuvakarju-arvostelu: Rebel (2022)

Ohjaajapari Adil & Bilall palaa valkokankaalle menetettyään Batgirl-projektinsa epäoikeudenmukaisesti. Belgialaisessa sotadraamassa nuorimies Kamal päätyy Syyriaan Isiksen joukkoihin vastentahtoisesti. Samaan aikaan Belgiassa tämän nuori pikkuveli päätyy kiusatuksi ja hyljeksityksi isoveljen toimien takia. Poikien äiti Leila yrittää parhaansa mukaan estää nuorempaa poikaansa seuraamasta isoveljen jälkiä. Väkevän ja monipuolisen elokuvan ohjasivat Adil El Arbi ja Bilall Fallah. He kirjoittivat sen tovereinaan Kevin Meul ja Jan van Dyck. Elokuvaa tähdittävät Aboubakr Bensaihi, Lubna Azabal, Amir El Arbi, Tara Abboud ja Younes Bouab.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa, sekä mastodontti.fi:ssä.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button