Podcastit

Spesiaali | Jakso 68 | Kommenttiraita | Mad Max

Uusi kommenttiraita on täällä!

Tällä kertaa katsoimme ensimmäisen Mad Max -elokuvan. Kysessä on klassikko 70-luvun Aústraliasta, joka on toiminut vaikutteena monelle myöhemmälle leffalle ja vaikutti suuresti mm. Mel Gibsonin ja George Millerin uraan. Leffa tehtiin pienellä budjetilla, mutta hyvin persoonallisella otteella, ja sen erikoinen, dynaaminen vetovoima jättää vielä tänä päivänä aika vahvan vaikutelman.

Mad Maxin saatavuus
JustWatch: https://www.justwatch.com/fi/elokuva/mad-max
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Cq6XDDucRkk

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button