Podcastit

Geekkicast Spesiaali | Jakso 19 | Star Wars: The Bad Batch Jaksot 1-2

Star Wars: The Bad Batch

Galaktinen tasavalta uudelleenorganisoidaan Galaktiseksi Imperiumiksi, mutta Klooniyksikkö 99 kapinoi Imperiumin käskyjä vastaan ja pakenee, aloittaen uuden elämän palkkasotureina sekä suojellen nuorta tyttökloonia nimeltä Omega.

Jakso 1

Kloonisotien loppupuolella Bad Batch, eli Hunter, Wrecker, Tech, Crosshair ja Echo auttavat jedimestari Depa Billabaa ja hänen padawaniaan Caleb Dumea. Kun käsky 66 annetaan, ja ohjelmointi tavallisissa klooneissa pakottaa heidät kääntymään jedejä vastaan, Billaba tapetaan. Bad Batchista vain Crosshair tuntee olevansa pakotettu noudattamaan käskyä, ja Hunter taas antaa Dumen paeta. Päästyään takaisin Kaminolle he huomaavat, että Tarkin saapuu arvioimaan kloonien käyttökelpoisuutta. Tarkin saa Crosshairin käsiinsä, parantaa tämän ohjelmointia ja saa täten Crosshairin kääntymään joukkuettaan vastaan pakottaen Bad Batchin ja uuden tuttavuuden, Omegan, pakenemaan Kaminosta ilman häntä.

Jakso 2

Bad Batch ja Omega etsivät turvapaikkaa Saleucamilta kloonisotilaskarkuri Cut Lawquanen kanssa, mikä on ensimmäinen kerta, kun Omega on poissa Kaminosta. Bad Batch varastaa Cutin perheelle ketjukoodit, jotta he voivat poistua Saleucamilta. Hunter aikoo jättää Omegan Cutin hoidettavaksi, jotta hänellä olisi mahdollisuus normaaliin elämään, mutta Omega päättää lähteä Bad Batchin mukaan.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: Star Wars: The Bad Batch [verkkodokumentti]. Päivitetty 09.05.2021. Saatavissa: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Star_Wars:_The_Bad_Batch&direction=next&oldid=1022256630. [Viittauspäivä 09.05.2021.]

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button