Videot

Kuvakarju-arvostelu: Secret Invasion – jakso 1×04 (sisältää SPOILEREITA)

Skrullit ovat soluttautuneet ympäri Maapalloa. Aiemmin rauhassa eläneiden Skrullos-planeetan selviytyjien joukosta on nousemassa esiin joukko planeetan valloitusta ajavia ääriajattelijoita. Näiden joukkoa johtaa Gravik-niminen skrulli, apunaan pitkään Maassa asunut G’iah. Ainoastaan Nick Fury voi pelastaa päivän. Marvel Cinematic Universe -maailman uuden Disney+ -sarjan on luonut Kyle Bradstreet. Neljännen jakson kirjoitti Brian Tucker. Ohjauksesta vastasi Ali Selim. Sarjaa tähdittävät Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Kinglsey Ben-Adir, Killian Scott, Samuel Adewunmi, Dermot Mulroney, Richard Dormer, Emilia Clarke, Olivia Colman, Don Cheadle, Charlayne Woodard, Christopher McDonald, Katie Finneran.

Secret Invasion -sarjakuvan kirjoitti Brian Michael Bendis ja kuvitti Leinil Francis Yu.
Nick Fury -hahmon loivat Stan Lee ja Jack Kirby.

Kuvakarjun tunnuksen on piirtänyt Riikka Savela.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa, sekä mastodontti.fi:ssä.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button