Videot

Kuvakarju-arvostelu: The Super Mario Bros. Movie (2023)

Super Mario, tuo Nintendo-pelitalon maskotti ja yksi maailman merkittävimmistä videopelitähdistä on saanut kolmannen pitkän elokuvansa. Tällä kertaa Nintendo löi päänsä yhteen Illumination-animaatiotalon kanssa ja tuloksena oli maailmalla lippukassat räjäyttänyt lapsille tarkoitettu 3D-animaatio. Elokuvassa newyorkilaiset putkimiehet Mario ja Luigi päätyvät toiseen ulottuvuuteen taistelemaan sienivaltakunnan prinsessa Peachin kanssa ilkeää koopakuningas Bowseria vastaan. Elokuvan ohjasivat Aaron Horvath ja Michael Jelenic. Kirjoituksesta vastasi Matthew Fogel. Elokuvan rooleissa kuullaan Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Jack Black, Keegan-Michael Key, Seth Rogen ja Fred Armisen.

Mario-hahmon loi Shigeru Miyamoto

Kuvakarjun tunnuksen on piirtänyt Riikka Savela.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa, sekä mastodontti.fi:ssä.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button