Podcastit

Harry Potter ja salaisuuksien kammio (2002) arvostelu

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Tällä kertaa arvostelussa kakkos Potter leffa, eli Harry Potter ja salaisuuksien kammio.   

Päätin pitkästä aikaa katsoa tämä, koska ensimmäisen Potter leffan arvostelu on heittämällä Leffahullu podcastin kuunnelluin jakso, joten oli siis vihdoin syytä tarttua seuraavaan osaan ja koska alunperinkin tarkoituksenani oli katsoa ja arvostella nämä kaikki. 

Sen lisäksi juuri julkaistiin Potter peli Hogwarts Legacy ja Finnkino näyttää kaikki Potter leffat taas, joten Potter mania on taas vahvana. 

Kuten olen monesti kertonut olen todella suuri Potter fani ja aikanaan innostuin näistä leffoista niin paljon että päätin myös lukea kirjat ja ostin kaikkea oheistuotteita. Joo kuten olen myös sanonut joskus niin meikäläiselle ensin tuli leffat (noin vitoseen asti), jonka jälkeen aloin lukemaan näitä kirjoja. 

No miten tämä leffa maistui muutamien vuosien tauon jälkeen? Se selviää arvostelussa. 

Mitä mieltä sinä olet tästä leffasta? Mikä on sinun suosikki Potter leffa? Kävitkö nyt katsomassa tämän teatterissa? Tai aiotko mennä katsomaan loput Potterit? Kuka on suosikki Potter hahmo? 

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button