Videot

Kuvakarju-arvostelu: Fast & Furious X (Fast X, 2023)

Toimintaelokuvien ykkösperhe on jälleen täällä, kun Dominic Toretto kaahaa tovereineen takaisin valkokankaalle. Tällä kertaa heidän perässään on kymmenisen vuotta kostoa hautonut Dante, jonka tavoite on yksinkertainen: saada Dom kärsimään. Päätä huimaavien ja fysiikan lakeja halveksevien temppujen täyttämän elokuvan on ohjannut Louis Leterrier. Käsikirjoituksesta vastasivat Dan Mazeau ja Justin Lin. Elokuvaa tähdittävät Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, John Cena, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Scott Eastwood, Daniela Melchior, Alan Ritchson, sekä Helen Mirren, sekä Brie Larson, sekä Rita Moreno ja Jason Statham, ja Jason Momoa ja Charlize Theron.

Fast & Furious -maailman loi Gary Scott Thompson.

Kuvakarjun tunnuksen on piirtänyt Riikka Savela.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa, sekä mastodontti.fi:ssä.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button