Videot

The Last of Us remastered – hardilla kokeillaan – striimi 1

Moikka! Mie oon Jyri eli Leffaholisti Jii. 42 vuotias viihteen parissa viihtyvä leffa/sarja/peli/musadiggari.

Kanavalla pääpaino on ollut leffa-arviovideoissa ja on varmasti jatkossakin. Mutta katsotaan jos jotain uuttakin samasta aiheesta. Ajatus julkaista noin yksi uusi video joka toinen viikko eli noin kaksi videota kuukaudessa. Joskus voi toki tulla enemmänkin. Mutta toistaiseksi tämä on kiva harraste, niin en liikaa stressiä ota. Tästä syystä voi joskus mennä kuukausikin ettei uutta videota ilmesty.

Mahtavaa että tulit mukaan, ja otahan kanava haltuun tuolta tilaa kohdasta :). Kiitos ja toivottavasti viihdyt. Ja pistäkää aina kommenttia, jos siltä tuntuu tai kyselkää, vastaan parhaani mukaan :D.

Leffaholisti

Moikka! Mie oon Jyri eli Leffaholisti Jii. 41 vuotias viihteen parissa viihtyvä leffa/sarja/peli/musadiggari. Kanavalla tulen tekemään noiden aiempien aiheiden mukaisia videoita mm. pelivideoita videosarjassa "Pelaillaan", leffa-arvioita, peliarvioita, LP-kokoelman läpikäyntiä jne. Ajatus julkaista noin yksi uusi video joka toinen viikko eli noin kaksi videota kuukaudessa. Joskus voi toki tulla enemmänkin. Mutta toistaiseksi tämä on kiva harraste, niin en liikaa stressiä ota.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button