Videot

PWE mielipide: All Quiet on the Western Front – Netflix

Leffa-arvostelussa keskitytään juuri julkaistuun Länsirintamalta ei mitään uutta nimisen Netflix-sotaelokuvaan ja Helsingin Sanomien televisioarvosteluun samasta elokuvasta. Tässä tapauksessa, PWE on vain täysin eri mieltä HS toimittajan kanssa.

Jakson sponssaa Ugly Cookie -10% alennus leffaherkuista täältä koodilla LEFFAMEDIA:
https://ugly.fi/kauppa?cdat=LEFFAMEDIA-ZHNjPTEw

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button