Videot

Ant-Man and the Wasp: Quantumania ja The Guardians of the Galaxy: Holiday Special -trailerit — MPS

Leffahullu Nikke Bacon ja Ossi Muurahaiskarju saivat käsiinsä tulevien Marvel Cinematic Universe -projektien trailerit. Videolla siis puheenaiheena ANT-MAN AND THE WASP: QUANTUMANIA, sekä THE GUARDIANS OF THE GALAXY HOLIDAY SPECIAL.

17.2.2023 teattereihin ryntäävä kolmas Ant-Man elokuva on jälleen ohjaaja Peyton Reedin työtä. Sitä tähdittävät Paul Rudd, Evangeline Lily, Michelle Pfeiffer, Michael Douglas, Kathryn Newton, Bill Murray ja Jonathan Majors. Elokuvassa Scott Lang, Hope van Dyne, Cassie Lang, Janet van Dyne ja Hank Pym matkaavat kvanttimaailmaan, jossa he kohtaavat pelottavan Kang "Valloittajan."

25.11.2022 taas Disney+ saa uuden Marvel-aiheisen spesiaalin. Tällö kertaa Galaksin vartijat päätyvät viettämään joulua. Aiemmst Guardians of the Galaxy -elokuvat tehnyt James Gunn on ohjannut ja kirjoittanut tämänkin. Sitä tähdittävät Chris Pratt, Dave Bautista, Pom Klementieff, Karen Gillan, Sean Gunn, Maria Bakalova, Bradley Cooper ja Vin Diesel, sekä Kevin Bacon. Tarinassa Drax ja Mantis suuntaavat Los Angelesiin hankkiakseen Peter Quillille joululahjaksi näyttelijä Kevin Baconin.

Mitä ajatuksia nämä trailerit herättivät sinussa? Kumpaa odotat enemmän? Keiden hahmojen tapaamista odotat eniten? Miten aiemmat Ant-Man ja Guardians of the Galaxy -projektit ovat maistuneet sinulle? Jaa ajatuksesi kommenteissa!

Kaupallinen yhteistyö: UGLY COOKIE: https://www.uglycookie.fi/
Koodilla LEFFAMEDIA saat 10%-alennuksen ostostasi!

Ossi haastatteli She-Hulk sarjan pääkäsikirjoittajaa Jessica Gaoa. Haastatteluun täältä: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Tsekkaa myös Leffahullu haastattelemassa MS. MARVEL -sarjan tähteä, IMAN VELLANIA: https://www.youtube.com/watch?v=NimIXJw4x4o

Marvel Podcast Suomi Discord kanava: https://discord.gg/xbacPZTV

Muista seurata meitä myös somessa!
Twitter: marvelcast_fi
Instagram: marvel_podcast_suomi

Marvel hullut ryhmä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share_group_link

Sekä tsekkaa myös isäntien omat kanavat!
Leffahullu: https://www.youtube.com/c/Leffahullu
Ossi Kuvakarju: https://www.youtube.com/channel/UCfvEjFtaPhL87vgBimWNLHA

Käy katsomassa myös www.leffamedia.fi

#marvel #marvelstudios #marvelcomics #marvelpodcast #antmanandthewaspquantumania #antman #antman3 #guardiansofthegalaxy #mcu #marvelentertainment #disney #disneyplus

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button