Podcastit

Spesiaali | Jakso 53 | She-Hulk: Attorney at Law Jaksot 1-4 | D23 Studio Showcase: Marvel Studios

Päädyimme jälleen puhumaan uudesta Marvel-sarjasta, ja tällä kertaa se oli paljon negatiivista palautetta saanut She-Hulk. Meidän fiiliksemme sarjaa kohtaan olivat isoa yleisöä positiivisemmat, vaikka sarjassa on omia kiusallisia elementtejään. Jakson lopussa myös käsiteltiin D23-tapahtuman Marvel-osiota, jossa julkaistiin pari uutta traileria ja saatiin lisätietoa tulevista MCU-projekteista.

She-Hulk: Attorney at Lawin jaksot 1-4: 00:00-56:24
She-Hulk: Attorney at Lawin jaksojen 1-4 juonitiivistelmä: 11:43
D23 Studio Showcase: Marvel Studios: 56:25-01:30:07

She-Hulk: Attorney at Lawin saatavuus

Disney+: https://www.disneyplus.com/fi-fi/series/she-hulk-attorney-at-law/gPwaYusKqRQh

Juonitiivistelmän lähde

Wikipedia: https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=She-Hulk:_Attorney_at_Law&oldid=20776703

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button