Videot

PWE top listaa syksylle 2022

Mitä taas tullut katsottua, mitä kannattaa katsoa ja mikä ei välttämättä oikein koukuta? PWE käy syksyä varten mielenkiintoisimmat leffat, suoratoistosarjat sekä suositukset leffateatteriensi-illoille iltojen pimetessä. Miltä sinun listasi näyttää? 🙂 #toplistaa #elokuvat #suoratoisto #netflix #primevideosuomi #amazon #disneyplussuomi #hbomax #skyshowtime #appletv

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button