Videot

PWE elokuva-arvostelu: PREY

Predator-franchise palaa takaisin. Prey-niminen esiosaelokuva saa ensi-iltansa 5. elokuuta Disney+ suoratoistopalvelussa.

Metsästys jatkuu… tai alkaa taas kesällä. Prey kertoo kuinka Predatorit saapuivat ensimmäistä kertaa Maapallolle.

Elokuvan on ohjannut 10 Cloverfield Lanen Dan Trachtenberg. Pääosassa nähdään Amber Midthunder. Muissa rooleissa ovat muun muassa Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Trush ja Julian Black Antelope. #prey

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button