Podcastit

Marvel Podcast Suomi #14: SDCC 2022: MARVEL STUDIOS julkistaa MCU:n tulevaisuuden!

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Kaupallinen yhteistyö: UGLY COOKIE: https://www.uglycookie.fi/ Koodilla LEFFAMEDIA saat 10%-alennuksen ostostasi!

Viikonloppuna pidetty San Diego Comic Con piti sisällään tänä vuonna kaksi Marvel Studiosin paneelia yhden sijaan. Kaksinkertainen määrä paneeleja totta kai vaatii kaksinkertaisen määrän nörttejä puhumaan kaksinkertaisen ajan asiasta. Joten totta kai Leffahullu-Nikke ja Ossi Kuvakarju tarttuivat tilaisuuteen ja pistivät ajatuksensa videolle ja podcastiksi.

Kevin Feige tovereineen paljasti MCU:n tulevaisuudesta kaikenlaista. Ei vain Vaihe 4:n loppua, mutta myös koko Vaihe 5 julkistettiin, sekä valtavat uutiset kuudennen vaiheen elokuvista. Fantastic Four on vihdoin tulossa kotiin ja Avengers-ryhmä on niin ikään tekemässä paluun. Lisäksi Marvel Studiosin animaatiopaneeli avasi lisää MCU:n animodun multiversumin saloja.

Kaiken päälle saimme nauttia She-Hulk: Attorney at Law -sarjan ja Black Panther: Wakanda Forever -elokuvan uusista trailereista. Molemmat saivat aikaan suuria tunteita, ja mikä parasta, molemmat positiivisella tavalla toisistaan eroavalla tavalla. Jaksossa totta kai reagoimme myös näihin mainoksiin.

Mitkä viikonlopun paljastuksista saivat sinut innostumaan eniten? Mitä projektia odotat eniten ja mitä vähiten? Millaisia ajatuksia She-Hulkin ja Black Pantherin uudet trailerit sinussa herättivät? Mitä elokuvia tai sarjoja toivot vielä Vaihe 6:n?

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button