Podcastit

Geekkicast Spesiaali | Jakso 17 | The Falcon and the Winter Soldier Jaksot 3-4

Jakso 3

Bucky ja Sam auttavat Zemoa pakenemaan vankilasta, jotta hän voi auttaa heitä löytämään supersotilasseerumit Madripoorissa. Siellä he tapaavat Sharonin, joka on muuttunut arvaamattomaksi, mutta hän auttaa heitä löytämään uuden seerumin luojan. Samalla Lipunmurskaajat varastavat resursseja varastosta, jonka Karli räjäyttää ryöstön jälkeen. Kapteeni Amerikka ja Taistelutähti etsivät Lipunmurskaajia ja ymmärtävät tarvitsevansa apua jäljittämisessä. Lopuksi Bucky tajuaa, että Dora Milaje etsii Zemoa.

Gislef. The Falcon and The Winter Soldier (TV Mini-Series) Power Brokerin juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt9212992/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

Jakso 4

Sam, Bucky ja Zemo yrittävät löytää johtolankoja Karlista ja Lipunmurskaajista. Samaan aikaan Kapteeni Amerikka ja Taistelutähti seuraavat myös revolutionistien jalanjälkiä, kun taas Dora Milaje suunnitellee vievänsä Zemon takaisin vankilaan. Sam, Bucky, John ja Lemar kohtaavat Karlin pariin otteeseen, joka lopulta tappaa Lemarin, mikä saa raivostuneen Johnin tekemään saman Karlin toverille siviilien katsoessa vieressä.

Gislef. The Falcon and The Winter Soldier (TV Mini-Series) The Whole World Is Watchingin juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt9212994/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

M3RQuRin YouTube-kanava: www.youtube.com/channel/UCH1nkbs25hlQFdrHgHcXljw
M3RQuRin Twitch-kanava: www.twitch.tv/m3rqur

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button