Videot

PWE erikoisjakso: San Diego Comic-Con + Ugly Cookie kilpailu

Tässä jaksossa päästään tutustumaan jokavuotiseen San Diegon Comic-Coniin. Popcorn with Esko tutustuttaa uusimpiin uutisiin, julkaisuihin ja paljastuksiin – samalla kertoo LeffaMedian UglyCookie.fi yhteistyöstä, josta tähän jaksoon oikein vastanneiden kesken arvotaan 12 kpl leffaherkkupaketti.

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button