Uutiset

Peter Dinklage tähdittämään uutta Nälkäpelit-elokuvaa: The Ballad of Songbirds and Snakes

Suosittu Game of Thrones tähti lähti Panemiin

Game of Thrones elokuvasta superjulkkiseksi noussut Peter Dinklage on vahvistettu näyttelevän Casca Highbottom nimistä hahmoa uudessa Nälkäpelit-elokuvassa. Vastanäyttelijöinä toimivat Tom Blyth, joka esittää nuorta Coriolanus Snow hahmoa, Rachel Zegler tribuuttina Lucy Gray Baird sekä Hunter Schafer Tigris Snowna.

Lionsgate elokuva perustuu 2020 samannimiseen teokseen, joka asettuu vuosikymmeniä ennen Katniss Everdeenin Nälkäpeli tapahtumia. Tarinassa tutustutaan nuoren 18-vuotiaan Snown kehittymistä Panemin tyranniksi. Highbottom hahmo toimii akatemian johtajana, jossa Snow on oppilaana.

“Tuotannon alettua emme voisi olla enempää innokkaita siitä, miten roolitukset ovat järjestyneet ja toivotamme Peter Dinklagen tervetulleeksi Panemiin. Peter ei ole pelkästään fanien suosima näyttelijä, vaan tuo vaikuttavan läsnäolonsa jokaiseen rooliin, jota hän näyttelee. Hän on parhaimpia elossa olevia näyttelijöitä. Hän tulee tuomaan vaikuttavaa ja karismaattista auktoriteettia tärkeään rooliin akatemian johtajana.” – Nathan Kahane, toimitusjohtaja, Lionsgate Motion Picture Group

“The Ballad of Songbirds and Snakes” elokuvaa tulee ohjaamaan Francis Lawrence, joka on ollut mukana myös Catching Fire ja Mockingjay elokuvissa mukana.

“Dean Highbottom on vaikutusvaltaisimmista ihmisistä Snown elämässä – karuna ja kostonhimoisena pelien edustajana, hän päättää jokaisesta yksityiskohdasta, joka vaikuttaa Coriolanuksen kohtaloon. Olen innoissani, että Peter on valittu tuomaan tämän hahmon eloon.” Francis Lawrence

Elokuvan odotetaan tulevan ensi-iltaan marraskuun 17. päivä 2023.

Lähde: Variety

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button