Videot

PWE erikoishaastattelussa: elokuvaohjaaja Tuukka Temonen

Pitkästä aikaa PWE haastattelu! – Viimeksi Leffakulissien takana- podcast sarjassani haastattelin elokuvaohjaaja Tuukka Temosta kun toimiala oli vielä vahvasti koronan temmellyksessä. Nyt pääsemme Tuukan kanssa pohtimaan hänen viimeisintä Pohjolan satoa – elokuvan menestystä sekä mitä nyt näin koronan jälkeen on tapahtumassa. Pääsemme mielenkiintoiseen keskusteluun myös seksuaalivähemmistöjen edustuksesta, elokuvarahoituksesta sekä dramaattisesta katsojakäyttäytymisen muuttumisesta.

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button