Videot

Kuvakarju-arvostelu: RRR (2022)

Ylistys Intian uudesta lahjasta maailmalle kantautui minunkin korviini. Joten pitihän se katsoa ja arvostella. RRR on maksimalistinen mestariteos jonka ohjauksesta ja kirjoituksesta vastasi S. S. Rajamouli. Sen pääosissa nähdään intialaiset supertähdet N. T. Rama Rao Jr. ja Ram Charan.

Kuvakarju myös someissa nimellä okuvakarju.
Facebookissa Kuvakarjun kuvakaverit

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button