Videot

Kuvakarju-reaktio: Mission: Impossible – Dead Reckoning, Part One – Official Trailer

Tom Cruise palaa Ethan Huntin rooliin ensikesänä uudessa Mission: Impossible -elokuvassa. Christopher McQuarrie palaa ohjaajan penkille ja kirjoittamaan leffan. Cruisen lisäksi Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby ja Henry Czerny palaavat sarjaan. Uusina tulokkaina taas nähdään Hayley Atwell, Esai Morales, Pom Klementieff, Shea Whigham ja Cary Elwes. Elokuvan ensi-ilta ona ainakin Yhdysvalloissa 14.7.2023

Tsekkaa Kuvakarju myös instagramissa, twitterissä ja tumblrissa nimellä okuvakarju.
Facebookin Kuvakarjun kuvakaverit -ryhmä kaipaa myös porukkaa.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button