Videot

Spider-Man: No Way Home jälkimietteet ( 100% Spoiler Free!! )

https://www.youtube.com/channel/UCs8E4FTi0L37ERiWVrQgv2Q

käykää tilaamassa tämä kanava!

Please, ei spoilereita kommentteihin!

EloNurkka

Harrastan elokuvia 24/7 eli luen elokuva-uutisia maailmalta ( luotettavia tietenkin ) ja katselen elokuvia päivittäin ja luen paljon kirjoja, elämänkertoja enimmäkseen ja joskus pelaan pleikkarilla pelejä. Kanavani kohdalla siis arvostelen kaikkea elokuvista joskus ihan sarjoihin ja teen Top 10 listoja ja joskus per kuukausi tai enemmän teen " Miksi Juuri Hän " nimistä osiota, missä kerron mietteitä suosikki näyttelijästäni ja käyn tämän uraa elokuvista.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button