Videot

The Lighthouse (2019) arvostelu

Robert Eggersin The Northman leffan nähtyäni tuli pakottava tarve katsoa miehen ohjaama The Lighthouse uudestaan ja kertoa mitä mieltä olin tällä toisella katselu kerralla.

Kun näin tämän leffan ensimmäistä kertaa en täysin ymmärtänyt sitä hehkutusta mitä se sai osakseen. Joo se on nätti ja mahtavasti tehty, sekä näytelty, mutta se outous ja se hulluus eivät oikein iskeneet. Leffa kuitenkin jäi kummittelemaan pitkäksi aikaa mieleen ja vaikka ensi katsomisen jälkeen en ollut varma haluanko nähdä sitä uudestaan, niin mieli alko pikkuhiljaa muuttumaan.

Nyt katsottuani uudelleen aloin jo enemmän pitämään tästä. Joskaan se ei vieläkään ole mielestäni täyden 10 leffa. Tarina kuitenkin iski itseeni enemmän, sekä se kauneus ja kuvaustyyli ovat kaunista katsottavaa, sekä se pienimuotoisuus. Vaikka pidin Willem Dafoen ja Robert Pattinsonin roolitöistä jo ensimmäisellä kerralla, pidän niistä vielä enemmän ja sanoisin että molempien herrojen uran parhaat roolisuoritukset.

Lisää mietteitä itse podcast jaksossa mm. siitä kumpi onkaan parempi The Lighthouse vai The Northman.

Mitä mieltä te olette tästä leffasta? Tai roolisuorituksista? Mikä on Eggersin paras leffa? Tai mikä on Dafoen paras roolisuoritus? Entä Pattinsonin?

Leffahullu podcastin voi kuunnella audio versiona vaikka Spotifystä:

Tai nyt myös Suplassa:
https://www.supla.fi/podcast/leffahullu

Leffahullu löytyy myös instasta:
https://www.instagram.com/leffahullu_podcast

Facebookissa Leffahullut ryhmä:
https://www.facebook.com/groups/231288621296209/?ref=share

Sähköposti: leffahullu@outlook.com

Jos pidätte Marvel leffoista ja sarjoista tai olette muuten vaan oikein Marvel hulluja, niin Facebookin Marvel Hullut ryhmä on teitä varten:
https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share

Leffahullu blogia voi käydä lukemassa:
https://leffahullublogi.blogspot.com

Leffahullu löytyy myös Twitteristä: https://twitter.com/leffahullucast

Marvel Podcast Suomi YouTube kanavan löydät: https://youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Ja Leffamediasta löydät muitakin podcastaajiä, tubettajia, bloggareita jne jotka puhuvat elokuvista ja sarjoista eli https://www.leffamedia.fi

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button