Podcastit

Everything Everywhere All at Once (2022) arvostelu

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Nyt arvostelussa paljon kehuja saanut elokuva Everything Everywhere all at Once, joka nimensä mukaisesti sisältää vähän kaikkea kaikille.

Elokuvassa on toimintaa, huumoria, draamaa, iloja ja suruja. Se vetää asoita todella paljon yli mutta todella hyvin ja samalla se tasapainoilee niiden kaikkien kanssa todella taidokkaasti.

Sitä on todella vaikea kuvailla se on kuin yhdistelmä Matrixia ja Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme elokuvia ja kung fu leffoja, varsinkin Jackie Chan leffoja. Samalla siinä on scifi ja fantasia elementtejä ja draamaa ja komediaa ja ripaus yhtä sun toista ja välillä miettii onko jopa liikaa kaikkea, kunnes lopulta tajuaa että tämä on lähes täydellinen tällaisenaan.

Elokuvassa on satojen miljoonien budjetin tuntua, mutta on kuitenkin pienen budjetin A24 studion tuotantoa ja yllättävän maanläheinen ja pieni muotoinen leffa.

Katso tai kuuntele arvostelu, jos siitä selviäisi paremmin mistä on kyse ja mitä mieltä siitä olin.

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button