Uutiset

Fast X elokuvan ohjaaja lopettaa

Justin Lin siirtyy elokuvan ohjauksesta tuottajaksi

Vain viikko Vin Dieselin some-postauksen jälkeen, jossa hän kyselee kulisseissa Fast X ohjaajan Justin Linin kuvausfiiliksiä ja jossa Lin vastaa lakonisesti, että “Tämä tuntuu…tuota…eeppisen lopun alulta.” – viiden Fast and Furious elokuvan ohjannut Justin Lin ilmoittaa pari päivää myöhemmin jättäytyvänsä pois elokuvan ohjauksesta ja siirtyvänsä elokuvan tuottajaksi.

Uutiset ovat yllättäneet fanit ympäri maailmaa ja jättää Universalin kiperään paikkaan, kun yhtäkkiä on etsittävä uutta ohjaajaa. Lin on ohjannut suurella sydämmellä ja näkemyksellä Fast-elokuvia vuodesta 2006 lähtien. Nyt jää nähtäväksi vaikuttaako tämä suuri muutos elokuvan jo ilmoitettuun ensi-iltaan 19. toukokuuta 2023.

Kuvaaminen on kallista ja nyt kun kesken kaiken toiminta joudutaan keskeyttämään, tulee se maksamaan studiolle maltaita, jopa yhden miljoonan päivässä. Puhumattakaan siitä, mitä keskeytys tarkoittaa rahallisesti ja aikataulullisesti elokuvasarjan kiireiselle tähtikaartille: Jason Momoa, Brie Larson ja Charlize Theron, joka palaa kolmatta kertaa Cipher pahiksena.

Vaihtoehtoja korvaavalle ohjaajalle: “Fast and Furious” movie: Rob Cohen (2001’s “The Fast and the Furious”), the late John Singleton (2003’s “2 Fast 2 Furious”), James Wan (2015’s “Furious 7”), F. Gary Gray (2017’s “The Fate of the Furious”) and David Leitch (2019’s “Fast & Furious Presents: Hobbs and Shaw”).

Fast X elokuvasta on huhuttu fanipiireissä tulevan elokuvasarjan paras versio ikinä. “Sydämmessäni, toivon näin”, Lin toteaa.

Lähde: Variety

 

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button