Videot

Kuvakarju-arvostelu: Everything Everywhere All at Once (2022)

Daniel Kwan ja Daniel Scheinert toivat elokuviin vuonna 2016 Daniel Radcliffen pierevän ruumiin. Tällä kertaa he toivat mukanaan koko multiversumin. Heidän ohjaamaansa ja kirjoittamaansa mestariteosta tähdittävät Michelle Yeoh, Stephanie Hsu, Ke Huy Quan, Jenny Slate, Harry Shum jr, James Hong ja Jamie Lee Curtis.

Muista tsekata facebookissa Kuvakarjun kuvakaverit.
Kuvakarju myös instagramissa, twitterissä ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button