Videot

Kuvakarju-arvostelu: Busterin maailma (Buster, 2021)

Busterin maailma perustuu Bjarne Reuterin lastenkirjaan ja on uusintafilmatisoini Bille Augustin elokuvasta. Sen on ohjannut Martin Miehe-Renard ja kirjoittanut Jesper Nicolaj Christiansen. Sitä tähdittävät Manfred Weber Cortzen, Magnus Millang, Ibi Støving, Henning Jensen, Kerstin Jannerup Gjesing, Viola Martinsen ja Bertil Smith.

Kuvakarju löytyy myös twitteistä, instagramista ja tumblrista nimellä okuvakarju. Facebookissa tsekkaa myös Kuvakarjun kuvakaverit.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button