Uutiset

Mitä kaikkea sisältöä löytyykään suoratoistopalveluista?

Eri palvelut kokoavat suoratoistopalveluiden ohjelmatiedot

Oletko koskaan miettinyt, että mistä elokuvat ja sarjat pyörivät tällä hetkellä? Monet ovat jo tottuneet etsimään TV-ohjelmistonsa netistä Telkku.comista ja nyt sivusto laajentaa suoratoistopalveluiden laajan valikoiman suodattamiseen sisällön löytämisen helpottamiseksi. Suomalaiset katsovat yhä useammin ohjelmia suoratoistoalustoilta ja tämänkin vuoksi on ihastuttavaa, että Telkku tuo katsojat lähemmäksi elokuvia ja sarjoja, joita kaikki rakastamme.

Alma Media-konserniin kuuluvan Telkku.comin liiketoimintajohtaja Jonna Wikström kertoo, että “Television katselu on muuttunut voimakkaasti viime vuosien aikana ja suoratoistopalvelut ovat vallanneet ison osan katseluajasta, erityisesti nuoremmassa kohderyhmässä. Halusimme vastata kuluttajien kysyntään tuomalla myös suoratoistopalveluiden ohjelmatiedot kaikki yhteen paikkaan helposti saataville.”

Telkku tarjoaa myös perinteisesti lisätietoa sarjoista ja elokuvista. Tutustu suoratoisto-osioon tästä: https://www.iltalehti.fi/telkku/suoratoisto

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun suomalaisten hakutoimintoja helpotetaan – aikaisemmin viime vuoden syksynä Sanoma-konserniin kuuluva IS julkaisi Playpilot nimisen sovelluksen ja nettisivuston iskulauseilla: Suoratoistopalveluiden kattavin ohjelmaopas. Tutustu kaikkiin palveluihin yhdessä paikassa, hanki henkilökohtaisia suosituksia ja seuraa ystäviäsi löytääksesi loistavaa katsottavaa!

Sanoman Uutis- ja featuremedian digikehityksestä ja asiakaskokemuksesta vastaava johtaja Timo Rinne kommentoi sivuston julkaisua IS artikkelissa seuraavasti: “Suoratoistopalveluita on nykyään paljon saatavilla ja kysymykset, mistä palvelusta löydän jonkun sarjan tai elokuvan tai minkä sarjan katsoisin seuraavaksi, alkavat olla arkipäiväisiä. IS Playpilot vastaa näihin kysymyksiin. Tarjoamme käyttäjille tietoa tv-ohjelmista iltapulu.fi-palvelussa ja IS TV-lehdessä. IS Playpilot on luontainen jatke näille.”

Lähteet: Iltalehti, Iltasanomat

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button