Videot

Kuvakarju-arvostelu: Äidit (Asa ga Kuru, 朝が来る, 2020)

Japanilaista Äidit-elokuvaa onkin Suomen teattereissa jatkuvasti lykätty. Nyt se on 8.4. vihdoin saapumassa tänne. Vaan onko se odotuksen arvoinen? Katso videolta. Leffan on ohjannut Naomi Kawase, joka myös kirjoitti sen toverinaan Izumi Takahashi. Elokuva perustuu kirjaan jonka kirjoitti Mizuki Tsujimura. Elokuvaa tähdittävät Hiromi Nagasaku, Arata Iura ja Aju Makita.

Kuvakarju myös twitterissä, instassa, tumblrissa ja facebookissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button