Videot

Kuvakarju-arvostelu: Drive My Car (Doraibu mai kā, ドライブ・マイ・カー, 2021)

4 Oscarin ehdokas ja Cannesin elokuvafestareilla kiitelty japanilainen Drive My Car on nyt saapumassa Suomeen. Kyseessä on fantastinen Haruki Murakami -kirjaan perustuva teos. Elokuvan ohjauksesta vastasi Ryusuke Hamaguchi, joka toimi myös kirjoittajana Takamasa Oen kanssa. Elokuvaa tähdittävät mm. Hidetoshi Nishijima, Tôko Miura, Reika Kirishima ja Masaki Okada.

Kuvakarju löytyy myös twitteristä, instagramista ja tumblrista nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button