Uutiset

God of War tv sarja suunnitteilla

Sony on viime aikoina tehnyt useita heidän videopeli franchaisejaan elokuviksi tai sarjoiksi, kuten juuri teattereihin tullut Uncharted sekä tulossa oleva Last of Us sarja. Nyt vuorossa olisi ilmeisesti God of War sarja Amazon Primelle.

Deadline oli kuullut että The Expanse sarjan luojat Mark Fergus ja Hawk Ostby työstäisivät sarjaa yhdessä Amazonin Wheel of Time sarjan vetäjän Rafe Judkins kanssa. Mitään varmistusta asiaan ei ole, sillä Sony ja Amazon kieltäytyivät vastaamaan kun asiasta kysyttiin.

Vielä ei ole myöskään tietoa sijoittuuko sarja God of War pelien alkutaipaleelle eli Kreikan mytologiaan vai 2018 alkaneeseen Norjan mytologiaan. Eikä ole tietoa kuka Kratosta tai mahdollisesti hänen poikaansa näyttelisi.

Tämän lisäksi videopelistä tehtäviä leffoja tai sarjoja on tulossa ainakin Halo sarja, Twisted Metal sarja, Resident Evil sarja ja Fallout ja Mass Effect sarjat.

Lähde: Deadline 

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button