Blogit

Morgan

Monestakin syystä on ollut viime aikoina hieman vähemmän aikaa viihtyä leffojen parissa, mutta onneksi tänään taas pitkästä aikaa tuli tuokin ovi avattua. Ostin viime viikolla Facebookista kolme uutta UHD-leffaa varsin hyvään hintaan, yksi näistä leffoista oli Morgan, leffa, jossa en ollut ennen edes kuullut. Vaikka leffa ei nyt niin älyttömän mielenkiintoiselta vaikuttanutkaan, niin kuitenkin nyt selkeästi sellainen leffa, johon mielelläni lähdin tutustumaan. Kaksi muuta samassa paketissa tullutta leffaa oli Warcraft, josta olen kuullut mutta en nähnyt ja Murder on the Orien Express, jonka olen nähnytkin joskus.

Morgan alkoi erittäin mielenkiintoisilla äänieffekteillä, ja kyllä oli taas mukava huomata, että ns perusleffoistakin löytyy paljon mielenkiintoisia nyansseja, kun äänien laatu on riittävällä tasolla. Leffan äänet olivat vain 7.1, mutta siitäkin huolimatta leffan ääniraita oli erittäin hyvä. Muutaman kerran leffa osoitti todellista dynaamisuutta, ja toisaalta, muutenkin oli mukava, että leffan äänet olivat todella tarkat ja tarpeeseen tehty. Ei mitään turhaa, mutta leffaan sopivaa bassoa ja hyvin kohdennettuja effektejä. Toki myös pitää antaa credittiä tila äänistä, äänet vaihtelivat hienosti sen mukaan, oltiinko suljetussa huoneessa vai ulkona. Kiva leffa äänien puolesta.

Muuten leffa ei sitten ollutkaan kovinkaan yllättävä, vai oletteko joskus ennen kuulleet pieleen menneestä ihmiskloonista, joka karkaa laboratoriosta? Kyllähän näitä riittää ja aika vaikea on näihin uutta kulmaa tuoda, valitettavasti. Ehkä ajan kanssa jotain uuttakin saattaa tulla, mutta kyllä tämä leffa nyt valitettavasti menee vain samanlaisten leffojen liukuhihnalle. Voitaisko siis keksiä vaihteeksi jotain ihan uutta? Lopulta kuitenkin ihan kiva ja tiukkaan puolentoista tunnin pakettiin pakattu hyvä leffa. Juoni ei paljon antanut, mutta loppuratkaisu oli ihan hyvä ja avasi toki leffaa siinä missä se oli mahdollista.

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button